SAMSUNG METAL

Samsung Metal is een toonaangevende Koreaanse industriële groep binnen de Koreaanse markt voor koper patina producten.

De inzet met betrekking tot service en kwaliteit is ongekend in vergelijking tot andere koperbedrijven binnen Korea of op de grotere internationale markt.
Samsung Metal, opgericht in 1969, is een toonaangevende industriële groep met haar hoofdkantoor gevestigd in Seoul, Zuid Korea.

Met zijn landelijk distributienetwerk en nu met internationale distributeurs, is de technologie van Samsung Metal met zijn hoge normen, wereldwijd erkend.

Samsung Metal zet haar onderzoek en ontwikkeling van al haar producten voort. Daarnaast worden de nieuwste technologieen toegepast. Dit alles om het maximale in productie en eindproduct te waarborgen.

Een kwaliteitscontrole team controleert elke stap in het productieproces, om ervoor te zorgen dat de beste producten geleverd worden.
Door wereldwijd distibuteurpartnerschappen aan te gaan, zal Samsung Metall ook in staat zijn de producten overal te leveren.

VISIE EN STRATEGIE

Samsung Metal heeft altijd een visie op de hele wereld gehad. Door nu uit te breiden met partnerbedrijven in Europa, Azië, Amerika en zelfs zo ver als Australië vervullen zij deze visie van met hun innovatieve producten.

De strategie van Samsung Metal in een steeds meer concurrerende mondiale economie is, het blijven bieden van kwalitatie hoogwaardige producten en service. Door deze toewijding verwachten ze de innovatieve leider op het gebied van koper patina te blijven.

"Met ons toegewijde team die de superieure kwaliteit en betrouwbaarheid zal bieden, zullen we doorgaan met het uitbreiden van onze samenwerking met internationale partners en zo onze producten over de wereld te verspreiden ".


SMC PATINA 3000

SM Patina 3000, gepatineerd groen koper, wordt gemaakt van koper en koperoxide.
Een gepatenteerde chemische oxidant zorgt voor de oxidatie van het natuurlijke koper, waardoor het koper groen wordt.
Na dit oxidatieproces ontstaat er een groenkoper gelijkend aan patina dat 40 jaar op natuurlijke wijze zal ontstaan.

Het gepatineerde koper is net zo buigbaar en is net zo goed toe te passen als andere koper producten.
Het toegevoegde koperpatina is onschadelijk voor het oorspronkelijke koper. De levensduur is gelijk aan ongepatineerd koper.
Bij krasvorming op het gepatineerd koper zal het koper zich in de loop van de tijd zichzelf repareren, zoals dat ook in de natuur gebeurd.

Back to top

project in groenkoper

project in groenkoper

Koper voor het eerst werd ontdekt in 6000 voor Christus en wordt sindsdien algemeen toegepast. Daardoor heeft het nauwe banden met de menselijke beschaving in alle delen van de wereld. Het is ook altijd aantrekkelijk en practisch in moderne gebouwen en moderne archtectuur.
Door de geavanceerde technologie kan Samsung Metal koper prepatineren, zodat het lijkt op koper dat 40 jaar op natuurlijke wijze gepatineerd is. Deze technologie zorgt voor een uniek en felxibel materiaal voor architectonische toepassingen.

Back to top


project in bruin koper

BRUIN KOPER

Samsung Metal levert bruin koper in een lichte en donkere kleur, die twee verschillende looks creëren. Het donkerder bruin koper (SMC-Dark Brown Copper) heeft een min of meer een bronzen uitstraling. Het heldere koper (SMC-Light Brown Copper) heeft de uistraling van onlangs gemalen materiaal. Met een simpele draai van het product tijdens de installatie, het lijkt een andere kleur, wat een mooie visuele uitstraling creërt. De speciale behandeling van M20 op het natuurlijke koper en de natuurlijke organische coating stelt Samsung Metal in staat om deze twee prachtige producten te produceren.

Back to top

project in bruin koper

ROESTVRIJ STAAL

Samsung Metal geoxcideerde roestvrij staal producten worden gemaakt door het chemisch bevorderen van het proces van oxidatie. Hierdoor krijgt het RVS de gewenste patina.
Samsung Metal roestvrij staal is een hoogwaardig product doordat het bestaat uit RVS 304 en het patinta wat op een organische wijze wordt aangebracht op de buitenkant van het materiaal.

Samsung Metal levert RVS in vier verschillende tinten:

  • SMS 2001 (Art Light)
  • SMS 2002 (Art Antique)
  • SMS 2003 (Art Dark)
  • SMS 2004 (Art Brown)
Bij grote en speciale projecten kan de afwerking (finish) project specifiek geproduceerd worden.

project Golf Course